Selecteer een pagina

Op zoek naar Leonardo DiCaprio

In mei 2018 brengt Bohemian Productions “Catch Me If You Can” komt naar Vlaanderen. “Catch Me If You Can” is gebaseerd op de gelijknamige film van Steven Spielberg met Leonardo DiCaprio en Tom Hanks in de hoofdrollen.

De jonge Frank Abagnale Jr. trekt na de scheiding van zijn ouders de wereld rond.  Bij gebrek aan harde dollars geeft hij zich met veel acteertalent onterecht uit voor piloot, dokter en succesvol advocaat. Het levert hem talloze gratis vliegtickets en een topjob aan het hoofd van een ziekenhuis op. Maar de FBI komt hem op het spoor, het kat-en-muisspel begint en Frank krijgt een opmerkelijke band met FBI-agent Carl Hanratty.

De film was een groot succes en in 2011 volgde een musicalbewerking vol swingende muziek van de makers van “Hairspray”. Die show komt nu naar Vlaanderen.

Voorzitter Jeffrey De Block van Bohemian Productions: “Het contract is net getekend. We zijn bijzonder blij deze musical in première naar Sint-Niklaas te brengen. Het feit dat dit ongelofelijke verhaal ook echt gebeurd is, maakt het nog een tikkeltje specialer. Het is een frisse, humoristische maar ook diepgaande show die ons de mogelijkheid biedt hem op een originele manier op scène te zetten. Iets wat ons helemaal aansprak.”

De audities voor de rollen van Leonardo Di Caprio en Tom Hanks, maar ook voor vele bijrollen en een groot ensemble met sterke zang- en danscapaciteiten vinden plaats op 3 & 4 juni 2017 (eerste ronde) en 10 juni 2017 (tweede ronde). Meer info en aanmeldingen zie hier: Catch Me If You Can

Share This